Parkweg 53, 7602JE, Almelo
06 - 24 82 29 62
info@zorgondernemendnetwerk.nl

In het zonnetje

ZON doet wat écht nodig is!

Karen Poot van Aansluiten Bij Communicatie stelt zich voor:
 
De uitspraak “het leven is dàt wat gebeurt, terwijl jij druk bezig bent andere plannen te maken” is mij op het lijf geschreven. Ik heb het zelf ervaren en ik zie het om me heen ook vaak gebeuren.
Ik zie het als een kunst om rustig te blijven als het leven onverwachte wendingen neemt. Dat is wat ik meebreng in de begeleiding, samen met een dosis humor en nuchterheid.

Tijdens onze contacten help ik je vertrouwen, veiligheid en ontspanning te vinden in jezelf (en soms ook in de wereld om je heen) en kijken we samen naar wat voor jou werkt.

Ik kan je als ambulant begeleider geen kant-en-klare oplossing bieden. Wat ik wel kan, is luisteren naar jou, je motiveren, je respecteren en samen op pad gaan om je mogelijkheden te ontdekken zodat jij stappen kan zetten naar een leven waar jij blij en tevreden mee bent. Waardering, erkenning en positieve aandacht doet elk mens goed en dat heeft al veel van mijn cliënten geholpen.

Ik bied ruimte, openheid, nieuwsgierigheid en duidelijkheid zodat jij weet wat je waard bent en hoe bijzonder ook jij bent. 
 
 
Grote groeten,
Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *