Parkweg 53, 7602JE, Almelo
06 - 24 82 29 62
info@zorgondernemendnetwerk.nl

Wie zijn wij?

ZON doet wat écht nodig is!

 

 

 

 

 

ZON staat voor passende hulp voor iedereen die dat nodig heeft en daarvoor zetten onze hulpverleners graag een stap extra.

 

Dát is wat cliënten in ons waarderen en daar worden wij blij van.

.

Zorg Ondernemend Netwerk (ZON) is in 2016 gestart met het bieden van ambulante begeleiding die praktisch, laagdrempelig en gelijkwaardig is. Inmiddels zijn wij een coöperatie waarin bevlogen en betrokken ZZP-ers met zeer diverse achtergronden samenwerken. ZON beschikt daardoor over een breed veld aan expertises. Onze begeleiding is gericht op het versterken van de mogelijkheden van mensen en heeft een praktische insteek. Wij helpen mensen om hun eigen leven in te richten zodat zij het beste uit zichzelf halen én tevreden zijn met de resultaten.

 

De uitdaging is elke keer weer om binnen het bestaande zorg- en hulpverleningslandschap de best mogelijke begeleiding te organiseren en dat doen de professionals van ZON uit volle overtuiging en met passie.

.

ZON bestaat uit professionals met ervaringskennis en organiseert begeleiding vanuit de visie dat nabijheid en betrokkenheid betere resultaten leveren voor mensen die hulp nodig hebben.